Back to All Events

Fashion & Portrait Studio Workshop

Delavnica se bo osredotočala na fashion/portrait fotografijo. Cilj je, da vsi udeleženci po zaključku le te dobijo veliko novega znanja, izkušenj in nove slike za portfolio. 

  • Prvi sklop delavnice se bo osredotočal na kratek pregled nad lučmi in najbolj uporabnimi modifikatorji za fotografijo oseb.

 

  • V drugem delu se bomo razdelili na dve skupini. Ena skupina bo fotografirala profesionalni model v bolj underwear/fashion tematiki (spodnje perilo, halja itd.). Razporedili se bomo tako, da bo vsak imel dovolj časa za 1 na 1 z modelom.

Druga skupina bo začela fotografirati portrete drug drugega. Navsezadnje največ znanja pridobimo z fotografiranjem raznolikih oseb, še posebno če te osebe niso agencijski modeli. Dodatni bonus je, da vsak izmed članov dobil svoje slike iz studia. 

 

  • V tretjem delu delavnice se skupini izmenjata. Pri obeh skupinah bom tam za nasvete tako glede postavitve luči, stika z modelom kakor katerih koli tehničnih vprašanj.

 

  • Četrti del bo zaokrožil novo znanje. Govorili bomo tudi o post produkciji nastalih fotografij.

 

 

Če bo dovolj zanimanja, se lahko dogovorimo za nadaljevanje isti ali drugi dan, kjer bi si vzeli 2-3 ure(z doplačilom) ter šli skozi samo retušo vaših slik ter kako bi se jaz lotil, korak za korakom. 

Lokacija: Novo veliko studio v Celju. Posebnosti so velika bela stena brez roba ter to, da bom priskrbel izjemno kvalitetna edinstvena ozadja.

Prostor za parkiranje bo priskrbljen. 

unspecified.jpeg

Čas trajanja: 6-7 ur

Max št. oseb: 8 

Cena: 80 

Oprema: Fotoaparat z objektivom od 50mm naprej. Priporočljiv je tudi  laptop za pregled slik ali dodatno kalibracijo zaslona. 

Za vse dodatne informacije in prijavo pišite na : info@damjandimic.com

Later Event: May 11
Osnove studia