Back to All Events

Studio: prakticni del

V prvem sklopu delavnice bomo spregovorili o začetnih dela z agencijskimi modeli, kako pristopiti k agenciji in kako razvijati to sodelovanje. Drugi sklop se bo nadaljeval z agencijskim modelom, kjer bomo skupaj postavili luči in boste vi imeli priložnost narediti slike za svoj portfolio, ki vam bo pomagal dobiti nadaljne izkušnje. 

Bolj resno nadaljevanje fotografske poti nedvomno vključuje tudi profesionalno ekipo, v kateri eden najbolj pomembnih članov postane maneken/ka. 

Zato se bomo tu, teoretično in praktično, lotili dveh pomembnih stvari. Šli bomo skozi možne poti do slikanja s profesionalnimi modeli in skupaj naredili nove studijske fotografije za vaš portfolio z agencijskim modelom. Šli bomo skozi 3-4 preproste stylinge, ki jih modne agencije največkrat želijo videti in tako boste ne le imeli nekaj slik za portfolio ampak tudi že poskusli kako lahko fotografirate v prihodnosti.

Dobili boste tudi smernice za poziranje in na kaj je potrebno gledati pri pogovoru in delanju z modelom ter najbolj uporabljene postavitve luči.

Čas trajanja: 5 ur

Oprema: Dslr fotoaparat z najmanj 50mm objektivom. 

Za vse dodatne informacije in prijavo pišite na : info@damjandimic.com