Back to All Events

Lightroom: retouch, od mode do pokrajine

Nadaljevalni workshop Lightroom-a bo posvečen retusi vseh različnih zvrsti fotografij. Pogledali bomo kako lahko brez photoshopa uredite modne, portretne, pokrajinske in poročne fotografije.  

Screen Shot 2016-02-18 at 21.15.48.png

Ze takoj bomo zaceli z barvami, barvno teorijo in kako lahko na vseh razlicnih vrstah fotografije naredite, da bodo bolj izstopale in da bo jo ali bolj vibrante ali bolj realne. Sli bomo tudi cez pravilno uporabo kontrasta, kako loceno spreminjamo saturacijo in svetlost razlicnih delov slike. Pogledali bomo kopiranje istih nastavitev skozi vec drugih slik in s tem pohitrili celoten postopek. Isto tehniko bomo nato prenesli na poroke, pokrajino, modo, portrete in pogledali glavne razlike katerih se moramo drzati za najbojsi rezultat. 

Vse skrivnosti in vse kar lahko naredite v Lightroomu vam bom predstavil na dejanskih primerih, katere boste tudi vi dobili za vadbo doma, ali boste sli skupaj v prostoru z mano, korak za korakom. Tako boste dobili tudi prakticno ne le teoretsko znanje. 

Kot dodatek boste vsi prisotni tudi dobili 20 mojih presetov, ki so namenjeni za različne situacije (poroke, osebe, pokrajino in še mnogo) ter boste nato lahko s tem resnično pospešili vaš workflow.

Čas trajanja: 5 ur

Cena: 50 (za studente ali če kdo ne more toliko je 20% ceneje)

Oprema: Priporočljiv laptop ali računalnik z Lightroom programom

Za vse dodatne informacije in prijavo pišite na : info@damjandimic.com

Earlier Event: April 10
Lightroom 101 (osnove)
Later Event: May 15
Studio: prakticni del